Austria in general

Statiunile de schi din Austria sunt cunoscute de oricine – aici sunt cele mai inzapezite partii si cele mai bune partii. Va asteapta Viena stralucitoare si districtul lacurilori Salzburg, castele, muzee si multe alte atractii. Totul despre Austria si subtilitatile turismului – lucruri nestiute, tururi, harti si hoteluri.

Austria stralucitoare este o tara, care in fiecare colt al sau a pregatit pentru turisti cate ceva special. Iubitorii de opera, obiective turistice si arhitectura merg, desigur, in capitala Austriei, Viena, fanii ai muzicii clasice – la Salzburg, iar turistii merg la cele mai curate lacuri si izvoare minerale fierbinti din fermecatoarea Carintia. Fanii artei contemporane isi vor gasi locul in cel mai “cultural” oras al Austriei – Graz, iar iubitorii de peisaje pitoresti si lacuri cristaline merg la poalele Salzburgului, unde locuia candva cel mai cunoscut fiu al Austriei, Wolfgang Amadeus Mozart. Austria a pregatit statiuni excelente pentru turistii fara treaba veniti doar in “vacanta”, care sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai bune din Alpi prin raportul calitate-pret.

In plus, Austria pretinde, si intr-un mod justificabil, statutul de “destinatie europeana clasica de schi pentru profesionisti”. Exista toate motivele pentru acest lucru: o baza hoteliera de inalta calitate si foarte diversa, bogata in apre-schi (ceea ce uneori lipseste in alte tari europene) si, desigur, un numar imens de partii bine ingrijite dupa care Austria este in fata tuturor tarilor din Alpi. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele sunt dificil de atribuit pentru “incepatori”: ele necesita abilitati bune de la schiori. In plus, tara are multi ghetari, ceea ce inseamna schi garantat, indiferent de vreme.

schi in Austria
Stațiunile de schi din Austria


Informatii noi Romanii din Austria:

Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *