Austria, o pastorala diversa

Bucuria excesiva de viata pe care o emit austriecii poate provoca multor straini o mare dragoste pentru o tara asta mica din centrul Europei. Ea ii atrage pe europeni, americani si japonezi. Austria, ca prin magie, provoaca un zambet amabil si celor care sunt intotdeauna gata de ridicol.
“O tara langa munti, Pe malurile unui rau rapid, Tara Campurilor, Tara catedralelor” – asa lauda imnul national austriac tara ale carei peisaje sunt caracterizate de o diversitate extrema. Doua treimi din teritoriul tarii este ocupat de Alpi – cu adevarat in procesul de distribuire a responsabilitatilor mondiale, Dumnezeu a evidentiat-o pentru distractia de iarna. Primele statiuni de schi, primele scoli de schi si chiar stilul de sculptura popular acum – toate acestea provin din aceste locuri. Intr-adevar, cu greu se gaseste o alta tara din lume, a carei intreaga viata ar fi atat de strans legata de schi. A recomanda cateva statiuni specifice din Austria este o problema aproape fara rezolvare. Aici veti gasi peste tot locuri de vacante bune si de inalta calitate – este vorba despre nevoi si oportunitati. Printre tarile vecine care nu isi pot imagina iarna fara schi, Austria se claseaza in mod traditional pe primul loc.

Care sunt motivele succesului particular al unei mici tari montane:
– O selectie uriasa de domenii de schi – peste 50 in intreaga Austria, dintre care 7 sunt deschise tot timpul anului;
– O mare atentie pentru schiori cu orice nivel de pregatire – de la cei mai mici la cei cu multa experienta;
– Infrastructura moderna, constant actualizata a statiunilor si pregatirea excelenta a rutelor;
– Politica de pret bine gandita, preturi rezonabile pentru orice buget;
– Ospitalitatea si prietenia austriecilor.

Unul dintre avantajele incontestabile ale unei vacante in Austria este faimosul apres ski.
Apres ski in sensul cel mai larg nu este doar berea traditionala si vinul fiert in pauzele dintre coborari, ci si toata viata pe partie si in statiunea insasi, dupa o zi activa de schi. Numeroase baruri, cafenele montane si restaurante ofera nu numai o degustare de bauturi, o bucatarie austriaca excelenta, dar creeaza si o atmosfera unica, reunind oameni pasionati de lumea minunata a schiului si care cauta sa faca vacanta vesela pentru ei si pentru altii. Oamenii zambitori, hainele stralucitoare, starea de spirit festiva si anticiparea unei cine delicioase, combinate cu o frumusete uimitoare a peisajului creeaza o aura speciala pozitiva, care se transmite tuturor. Acestea sunt ceea ce atrage multi schiori in Austria de la an la an. Aveti sansa de a retrai aceleleasi sentimente revenind din nou in Alpii austrieci.

Adunarile linistite langa semineu cu trosneala lemnelor pe foc, zapada linistita care cade la lumina lunii si un sentiment de armonie completa si absoluta. Mayrhofen, Kitzbuhel, Seefeld, Eagles, Sölden, Ischgl, St. Anton, Zell am See, Kaprun, Bad Gastein, Schladming, Bad Klyankirheim. Chiar si in numele acestor statiuni se ude o scartiitul de zapada proaspata.

vacante în Austria
Avantajele incontestabile ale unei vacante în Austria


Informatii noi Romanii din Austria:

Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *