Avocat roman in Austria

Nimic nu se poate face in ziua de azi fara avocati, fie ca e vorba de un contract avantajos sau o colaborare intre doua persoane fizice sau juridice. Iar cand esti departe de tara, in Austria, sprijinul unui avocat roman iti va fi mereu de folos. Iata si motivul pentru care acum aveti pe portalul romanilor din Austria o pagina speciala pentru orice intrebare legata de avocati, legislatie si asa mai departe.

Speram sa primim in curand informatii de la avocatii din Germania ce doresc sa colaboreze cu noi, oferind consultanta gratuit sau contra cost cititorilor nostri si prietenilor nostri de pe FaceBook din Grupul Romanilor din Austria. Suntem in cautarea avocatilor romani din Eisenstadt, Klagenfurt, St. Pölten, Linz, Salzburg, Graz, Innsbruck, Bregenz sau Viena.

Lista avocati Austria

Dragi cititori, invitam toti avocatii romani stabiliti in Austria si care acorda asistenta juridica sa se inscrie pe site-ul nostru, cu adresa, date de contact si lista serviciilor acordate. In acest fel vom sprijini si noi comunitatea romaneasca din Austria, vom putea oferi informatii corecte si actualizate. Cu singuranta ca multi dintre prietenii nostri au nevoie de un avocat care este stabilit in Austria, iar daca vom avea o lista a acestora va fi in beneficiul tuturor, inclusiv al avocatilor respectivi.

Daca aveti cunostinta de existenta unor astfel de cabinete de avocati, daca ati lucrat cu unii dintre ei, puteti posta aici numele si orasul in care acestia au cabinetul sau activeaza.

Adauga un avocat roman de incredere din Austria
Adauga un avocat roman de incredere din Austria


Informatii noi Romanii din Austria:

  • Nu sunt informatii noi
Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *