Curse regulate Linz – Romania

Se pare ca cele mai multe firme de transport care lucreaza cu noi vin din Austria, trec prin Germania si merg in Romania. Cum avem o stransa legatura cu romanii din Linz si Graz, va facem cunostinta cu domnul Paicu Ioan, ce asigura transportul de calatori si colete intre Austria si Romania. Am apreciat faptul ca nu trebuie sa te deplasezi de acasa, Ioan vine si te ia din fata usii si te lasa la destinatie tot in fata usii.

Curse regulate Linz – Romania

Atunci cand vrei sa pleci acasa din Linz sau sa te intorci in Austria este bine sa ai informatii despre cat mai multe firme de transport, iar astazi noi iti facem cunostinta cu una dintre firmele de transport ce preia calatorii sau coletele de la adresa de plecare si merge pana la adresa de destinatie. Preturi avantajoase, incepand de la 60 de euro. Cel mai mare avantaj al acestei firme il preprezinta cele doua zile pe saptamana pentru tur si cele doua pentru retur. Asfel daca esti din Moldova Noua, Resita sau Timisoara – evident ca este valabil pentru ambele judete – sau vrei sa te mergi acasa din aceasta parte a Romaniei, apeleaza cu incredere la Paicu Ioan. Pentru cei ce vor sa calatoreasca in mijlocul saptamanii exista cursele de luni, marti si joi, iar pentru weekend cele de Sambata.

Asa cum am promis inca de la deschiderea acestui site, vom veni regulat cu informatii si oferte de la partenerii nostri, in asa fel incat voi cititorii sa aveti la noi pe site cat mai multe informatii de care sa va folositi.

ANMTours


Informatii noi Romanii din Austria:

  • Nu sunt informatii noi

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *