Mica Publicitate in Austria

Deschidem noi rubrica Oferte pentru cei interesati de publicitate si reclama in Austria, cu precadere in comunitatea de romani stabilita aici. Sa stiti ca nu doar romanii ne viziteaza site-ul, avem moldoveni dar avem si austrieci, care ajung de obicei aici prin intermediul site-urilor de socializare sau datorita pozelor postate pe site. Cu ajutorul optiunii translate multi ne scriu despre diferite subiecte, deci publicul tinta este destul de numeros, avand in vedere ca pe aici trec zilnic cate 500 de cititori.

Stim cu totii ca publicitatea este cea care ne aduce clienti, indiferent de afacerea pe care o dezvoltam, de aceea invit pe toti cei care au un oarecare interes de a atrage publicul catre ei sa ne contacteze pentru reclama pe site-urile din portofoliu [ portalul e4de, romanii din Munchen sau din Austria ]. Ai sau nu un site, poti beneficia de sprijinul unor profesioniosti, iar noi iti garantam ca reclama ta va fi vazuta de cel putin 50 de mii de persoane in fiecare luna.

Cat costa un anunt de Mica Publicitate

Cand vorbim de publicitate evident ca este vorba si de bani, iar noi vrem sa te convigem ca merita, iata de ce pentru primele sase luni iti oferim posibilitatea sa achizitionezi la noi pachete publicitare la doar 10 euro lunar, ba mai mult, daca platesti pe sase luni vei plati in loc de 60 de euro doar 50! Publicitatea poate fi sub forma de banner, articol sau advertorial – adica un articol de publicitate ce trimite cititorii catre site-ul tau sau pagina ta de facebook!

solutii-de-promovare


Informatii noi Romanii din Austria:

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *