Moldovenii din Austria

Asa cum sta bine oricarui site ce se ocupa de comunitatea romaneasca, este de asteptat sa avem si o sectiune pentru cetatenii din Republica Moldova. prin urmare toti moldovenii din Austria care ajung pe aici me pot lasa un semn al trecerii lor, vom avea suficiente sectiuni legate de comunitatea lor, de magazine moldovenesti, de locuri de munca si multe alte astfel de informatii utile.

Ambasada Republicii Moldova la Viena

Asa cum stiti, avem deosebita bucurie de a va anunta ca in curand cetatenii din Republica Moldova vor circula fara vize in Austria – de fapt in toata Uniunea Europeana. Dupa ratificarea la Vilnius  a Acordului de Asociere, acum deja s-a decis definitiv va moldovenii vor circula fara vize in Austria. Iata de ce foarte utila este adresa Ambasadei de la Viena: Löwengasse 47/10, A-1030 Vienna si cea a Consulatului Republicii Moldova la Viena:  Löwengasse 47a/5. Va prezentam mai jos si harta, pentru a va orienta mai usor.

Vom deschide site-ul cu trei locatii din Austria, Viena, Linz si Graz, urmand ca pe parcurs sa dezvoltam aceasta retea de orase unde sunt intalniti cetateni moldoveni in numar mare in Austria. Daca va fi cazul vom avea chiar site-uri separate pentru fiecare oras si fiecare comunitate, cea romana si cea moldoveneasca, insa pana atunci sa speram ca ne vom simti bine impreuna aici.


Vizualizare hartă mărită


Informatii noi Romanii din Austria:

Tags:

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *