Moldovenii din Salzburg

Asa cum era si firesc, daca avem o pagina a romanilor din Salzburg, avem nevoie si de una a moldovenilor din acest oras, nu pentru ca vrem sa avem comunitati diferite, dar pentru ca avem probleme diferite pentru fiecare categorie a celor ce vorbesc romaneste dar vin din tari diferite. In timp ce romanii pot lucra in Salzburg fara probleme incepand cu 1 ianuarie, in acest moment cetatenii din Republica Moldova pot veni in Austria doar pentru maxim 90 de zile si doar in vizita.

Moldovenii din Austria au deja aici o pagina separata, dar era momentul sa facem si una destinata direct locuitorilor din Salzburg, pentru ca de exemplu cei ce cauta cazare sau un loc de munca ca menajera, nu au ce face cu anunturile strict destinate altei localitati. Gruparea stirilor si informatiilor pe orase speram noi ca va usura modul de citire si utilizare a informatiilor de pe site, care coroborate cu informatiile de pe FaceBook, din grupuri, va ajuta intr-un mod mult mai bun pe toata lumea.

In cazul in care nu gasiti o rubrica pe site, puteti folosi si pagina de Contact sau Forum, pentru a ne lasa mesajele dumneavoastra. Va reamintim pe aceasta cale ca suntem in cautarea de persoane care sa contribui in limita timpului la completarea informatiilor de la noi de pe site, in mod gratuit la inceput, insa pe masura ce vom reusi sa strangem venituri din publicitate, cu siguranta ca ne vom rasplati colaboratorii si cu bani.

Moldovenii din Salzburg


Informatii noi Romanii din Austria:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *