Oferte cazare – inchiriere in Austria

Romanii au inceput sa ofere spatii de cazare in Austria dupa ce au descoperit ca e mai ieftin sa stai impreuna cu un compatriot, iar unii ofera spatiile de cazare pentru ca se muta in alt oras. Iata ca noi va oferim aceste anunturi si aici pe site, incazul in care sunteti interesati sa incchiriati. Puteti folosi si voi aceasta varianta gratuita de a posta anunturile gratuite, trebuie doar sa lasati suficient edate pentru a fi gasiti usor de cei interesati.

Camera de inchiriat mobilata in ap cu 3 camere in bezirk 15 wiena la 2 min de statia U6 Gumpendorferstraße 400 pe luna tot inclus, acces la bucatarie internet rel la tel. 068864713903 Titi sau la tel 0040764989601 Cristi.

O idee excelenta mi se pare si cea de a dona cate ceva din lucrurile care nu va mai trebuiesc, poate cineva are nevoie de ele si nu si le poate permite.

In data de 8 noiembrie unul dintre membrii grupului de romani din Graz anunta si el ca ofera o camera pentru un coleg roman. Inchiriez camera luminoasa si mobilata, suprafata 13 m² intr-un apartament cu 3 camere (parter,zona linistita), cu acces la bucatarie, baie(+masina de spalat) si wc,zona Gösting. Are loc de parcare pentru biciclete in keller, de asemenea cu loc de uscare a rufelor. Statie de autobuz la mai putin de 5 minute distanta. In fata blocului sunt locuri de parcare fara plata.

Iata deci ca se poate, hai sa ne folosim si noi de posibiltatea de posta gratuit anunturi pe site-ul romanilor din Austria! Sunt si anunturi unde se cere o camera de inchiriat, precum acesta: Caut o camera de inchiriat pentru un barbat din Ungaria in varsta de 50 de ani care lucreaza la ÖWD in Graz . Unde sa il indrumati sa caute ?
Va multumesc

Jobs-Austria


Informatii noi Romanii din Austria:

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *