Orase si statiuni din Austria

Va fecem o descriere despre toate orasele si statiunile din Austria pentru calatorii. Lista celor mai renumite regiuni, orase si statiuni din Austria: populatia, codurile, distantele, cele mai bune descrieri si recenzii ale turistilor. Statiunile austriece poate fi justificat impartite in doua mari categorii – cele cu lacuri, pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca sanatatea lor in izvoarele termale curative, sau doar sa se relaxeze in pacea si linistea austriaca rurala si cele schi – si dupa echiparea lor, o varietate de pante si nivelul de servicii Austria este increzator la conducerea printre vecinii sai din Alpi. In acelasi timp, nu trebuie sa uitam ca exista si sate de munte binecuvantate care se pot lauda „ cu implicarea in acest proces,“ atat in timpul iernii, cat si vara: in timpul sezonului rece aici schiaza, iar vara – odihnindu-se pe lacuri, in drumetii si multe alte optiuni pentru activitati in aer liber.

Orase si statiuni din Austria

Zona „Advanced“ in statiunile de iarna din Austria – frumosul Tirol: aici sunt o duzina de statiuni „unite“, unele dintre din trei pana la cinci sate invecinate cu pante excelente si o varietate de optiuni de cazare. Capitala regiunii – Innsbruck este inconjurata de sase zone de schi, cu un total de 53 telecabine! Inutil sa spunem ca toate partiile sunt unite printr-un singur abonament, astfel incat pe orice panta puteti schia cel putin in fiecare zi de vacanta.

Salzburg – o regiune cu adevarat versatila, fluxul de turisti aici nu scade nici iarna, nici vara. O regiune sportiva europeana, de exemplu, se bucura de o pozitie privilegiata pe ghetarul Kaprun, care va permite sa schiati de la inceput de toamna si pana la sfarsitul primaverii. Si daca, dupa coborarile ametitoare veti dori sa va odihniti si relaxati, veti fi bine veniti la nord de Salzburg (practic partea de nord a Austriei): Wolfgang See, Zeller See, Utter See si alte statiuni asteapta turisstii la tratamentul termic si vacante relaxante pe alurile pitoresti. Ei bine, iar din valea Gasteinertal puteti literalmente sa nu plecati un an intreg: in timpul iernii, mergeti la schi, iar vara – va relaxati „pe ape.“

Pitoreasca Carintia atrage turistii cu natura surprinzator de frumoasa, precum si expunerea sudica binecuvantata, la granita cu Italia si Slovenia – cu toate acestea, acest lucru nu impiedica sa ramana cu un strat de zapada constant din decembrie pana in aprilie. Mai mult de o mie de lacuri, spa si statiuni de schi, o multime de atractii si excursii interesante nu va-r permite sa va plictisiti chiar si celor care „au vazut totul.“

Austria Inferioara – locul perfect pentru cei care doresc sa respire aerul calmant al batranei Europe – anume aici este capitala tarii, Viena stralucitoare, si celebrul oras Baden, in baile unde s-au vindecat de boli personaje regale, si persoanele creative. Este un loc de „must-visit“ pentru gurmanzi si cunoscatorii de vin – intinderile Austriei Inferioare plantate in intregime cu vita de vie si vinurile produse aici sunt xcelente!

In Stiria le va placea celor care doresc sa se perfectioneze in a merge la schi (o cale directa spre statiunea principala a regiunii – Schladming) si prin vizitele de recreere: castele, manastiri, capele sunt din belsug aici. In aceste statiuni Stiriene nu sunt „pline ochi“ cu o multime de turisti, asa ca aici e un loc bun pentru fanii de liniste.

Vorarlberg se distinge prin numarul astronomic de activitati de agrement: sanius si curling in timpul iernii, drumetii si ciclism in timpul verii, golf si zboruri cu baloane! Iar frumusetea acestei regiuni a fascinat multe generatii de scriitori si artisti.


Informatii noi Romanii din Austria:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *