Romanii din Austria o sustin pe Simona Halep

Am fost dojeniti de catre cititori ca nu avem rubrica sport pe site, asa ca daca tot trebuie sa pornim la drum, am decis sa promovam campania de sustinere pentru Simona Halep. Jucatoarea din Romania a fost nominalizata pentru Fed Cup Heart Awards 2014, deci are nevoie de voturi, iar noi romanii de pretutindeni putem face ca Simona Halep sa fie cea care castiga marele premiu. Nici nu ar fi ceva inedit, anul trecut Simona Halep a câștigat premiul Most Improved Player în 2013.

Banuiesc  ca ati inteles ca premiul va fi acordat de votul publicului, deci totul e la indemana noastra. Daca pe teren Simona Halep face legea, pe internet ar trebui sa o facem noi. Sper sa ne aducem contributia si noi, diaspora – s anu lasam totul pe mana fanilor ei din intreaga lume.

Intre 19 si 20 aprilie vor fi anuntati castigatorii la cele patru sectiuni, pana atunci noi ne vom stradui sa va aducem in atentie atat sportul din Austria cat si pe cel din Romania. Est eimposibil sa nu mai fii microbist dupa ce ai ajuns in Austria, eu unul am ramas dinamovist, chiar daca totul se rezuma la anii in care la Dinamo juca Dudu Georgescu.

Daca sunteti interesati de rubrica Sport va rugam sa ne spuneti sporturile pe care le doriti prezente pe site, pentru a incepe cu ele, caci oricum la final vor fi prezente toate. Sa nu uitam ca “teoretic” ar trebui sa asistam la Jocurile Paralimpice 2014 de la Soci, zic teoretic caci este posibil sa nu partuicipe decat Rusia.

Voteaza Simona Halep


Informatii noi Romanii din Austria:

  • Nu sunt informatii noi
Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *