Romanii din Innsbruck

Recunosc ca am fost luati prin surprindere, desi abia am lansat site-ul am si fost contactati de un roman din Innsbruck care ne-a rugat sa facem o sectiune separata pentru romanii din acest oras din partea tiroleza a Austriei. evident ca am si trecut la treaba, caci daca avem romani undeva, e bine sa avem si pagini special dedicate acestora. recunoasc ca nu am ajuns inca in Innsbruck pentru ca in loc sa merg la schi in Austria, mereu vin in Romania sa-mi vad rudele, dar nu e timpul pierdut.

Ne bucuram de impactul atat de bun si de rapid asupra comunitatii din Austria, asteptam poze recente din celebra statiune montana Innsbruck, de ce nu cu un grup de romani care bea o bere in timp ce se odihneste dupa cateva coborari cu schiurile pe frumoase,e partii din Innsbruck.

Adriam romanul din Innsbruck care ne-a scris a spus ca este instructor de scchi, este originar din Brasov si asta facea si in Romania, era profesor de schi la o scoala particulara din oras. Ajuns aici, in Austria si-a oferit serviciile si acum traieste linistit intr-o statiune unde multi doar viseaza sa ajunga. Desi orasul Innsbruck are doar 140 de mii de locuitori, numarul celor ce viziteaza orasul este de trei ori mai mare decat al locuitorilor, deci este unul dintre cele mai infloritoare orase turistice din Austria.

Innsbruck acum 60 de ani
Innsbruck acum 60 de ani


Informatii noi Romanii din Austria:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *