Romanii din Kapfenberg

Azi ne-a contactat George, un roman stabilit de ceva ani in Kapfenberg – Austria. Ma gandesc ca ar trebui sa mai fie romani in zona, asa ca de ce sa nu avem si acest oras in lista noastra de comunitati romanesti din Austria. Orasul are putin peste 21.ooo de locuitori, nici prea mare nici prea mic, parca ar fi un oras tipic romanesc, doar ca mult mai curat si mai ingrijit. Pana acum am vazut ca cei de aici au printre ei persoane care fac transport de persoane si colete intre Austria si Romania, asa ca ne bucuram daca macar cativa se vor alatura comunitatii noastre.

Iata ca incet incet ne apropiem de o lista destul de lunga a oraselor din Austria ce sunt prezente pe site-ul nostru, Kapfenberg fiind al 9-lea astfel de oras inscris pe lista noastra. Nu am aflat inca care este situatia locurilor de munca si nici cat este o chirie in zona, insa cu ajutorul vostru cu siguranta ca o sa aflam in curand. Daca aveti placerea va puteti alatura si paginii noastre de FaceBook, Diaspora.Ro, unde puteti posta orice doriti voi si are legatura cu romanii de peste hotare.

Traiesti in Kapfenberg sau vrei sa te muti acolo? Incearca sa vii alaturi de cei ce deja sunt impreuna cu noi pe cel mai citit portal al romanilor din Austria! Multumim pe aceasta cale celor de la e4De pentru sprijin!

Romanii din Kapfenberg


Informatii noi Romanii din Austria:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *