Romanii din Salzburg

Salzburg este un oras vizitat de sute de mii de turisti, dar aici traisesc aproape 150 de mii de locuitori, printre care si romani. Fiind al patrulea oras ca marime din Austria, evident ca si importanta sa economica este pe masura. Iar daca tto am ajuns la numaratul locuitorilor, o sa va adresez o intrebare, ciudata poate: unde traiesc cei 8 milioane si jumatate de austrieci? Avand in vedere ca in cele mai importante orase locuiesc destul de putini, iar zona de munte nu este chiar una propice pentru localitati mari.

Pana la urma nu asta era important, ce ne dorim este sa vedem cat mai multi romani din Salzburg alaturi de noi, care de ce nu, de sarbatori [ in curand va fi 8 martie, ocazie ideala ] sau in weekend sa se intalneasca si in afara site-ului sau internetului si sa stea de vorba, sa se distreze impreuna si sa se ajute atunci cand e cazul.

Mi-ar place sa stiu ca romanii din Salzburg au faceri acolo, ca putem gasi un magazin cu produse romanesti, um restaurant unde la fel gasim preparate traditionale romanesti si unde sa ne intalnim de ziua noastra cu prietenii. Speram sa animam putin comunitatea romaneasca din Salzburg, iar daca cineva va dori sa scrie pe site, despre evenimentele comunitatii, vom oferi cu placere un cont de editor pe site.

Romanii din Salzburg


Informatii noi Romanii din Austria:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *