Transport de persoane Austria Romania

Incepand din luna ianuarie am inceput o colaborare cu SC New Job Complex SRL in ceea ce priveste transportul de persoane din Austria in Romania si retur. Ce ne-a facut sa-i promovam este seriozitatea de care dau dovada, preturile mai mult decat acceptabile si faptul ca ofera pe cheltuiala sa o masa calda, la jumatatea traseului, in Ungaria. Nu atat pretul acestei mese calde ne-a facut sa apreciem comportamentul lor pentru clienti, ci faptul ca s-au gandit la asta. Multe firme de transport se gandesc doar la profit, dar iata ca sunt si altele care se gandesc la faptul ca daca esti multumit, vei apela la ei ori de cate ori ai nevoie.

Am contactat firma de transport persoane si colete SC New Job Complex SRL si speram sa primim in scurt timp de la ei traseul exact prin Austria. Iata deci ce fel de firme ne dorim sa promovam pe site-ul nostru, pentru a veni in sprijinul comunitatii romanesti din Austria. Probabil ca ati remacrcat deja ca suntem din ce in ce mai prezenti in viata acestei comunitati, iar faptul ca percepem pentru reclama o suma mica de bani, este pentru ca si noi avem nevoie de sponsori pentru a mentine site-urile online.

Daca aveti de facut propuneri pentru firmele de transport o puteti face aici pe site sau in grupurile nostre de pe facebook, sau pe pagina diasporei romanesti. Va reamintim ca legat de transport avem si o pagina speciala, Calatoresc.Eu – unde veti gasi o lista intreaga de firme ce fac transport international de persoane si colete. Nu mergem pe varianta cantitativa ci pe cea calitativa, pentru ca pentru noi este mai important ca romanii din Austria – ca de altfel toti cei ce ne citesc – sa fie informati corect si sa beneficieze de cele mai bune servicii!

Job Transport Pesoane


Informatii noi Romanii din Austria:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *