Romani in Salzburg

Asa cum am mai spus si in primul articol dedicat romanilor din Salzburg, speram ca in scurt timp sa aducem aici toti cititorii de pe portalul e4De care sunt interesati de comunitatea romaneasca din Austria. Desi pana acum am reusit sa postam informatii utile, suntem constienti ca suntem un site nou, deci nu putem concura cu portalul care ne gazduieste, car ea reusit sa aduca cel putin 1000 de romani zilnic sa le citeasca informatiile si anunturile publicate.

Daca esti administrator al unui grup de pe FaceBook si doresti sa colaboram, ne poti lasa un mesaj pe site, cu siguranta ca ne putem ajuta reciproc. Chiar daca nu gasim tot atat de multi romani in Salzburg precum in Viena, totusi comunitatea romaneasca de aici este suficient de mare ca sa justifice interesul pe care-l aratam fata de ea, motiv pentru care am si decis sa le alocam mai mult spatiu la noi pe site.

Cei ce vor sa dea un anunt pot folosi pagina speciala Mica Publicitate in Austria, unde se pot posta orice fel de anunturi, mai putin recomandat fiind cele legate de locurile de munca, pentru care avem deja o rubrica separata. Am dori sa stim daca ati descoperit magazine romanesti in Salzburg, poate chiar si firme romanesti, care sunt in cautarea de noi angajati [ probabil ca cele mai interesate de cetatenii romani ar putea fi restaurantele cu specific romanesc – daca exista asa ceva in Salzburg ].

Site-ul Austria gazduit de e4Ro cauta la randul sau colaboratori pentru editarea si publicarea periodica de informatii utile, deci daca vrei sa incepi sa ne ajuti, nu ezita!

Romani in Salzburg


Informatii noi Romanii din Austria:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *